Search
Close this search box.

3 motius pels que és necessari un projecte pel pati

Com bé sabeu a Patis Naturals, volem per sobre de tot respondre a les necessitats que us trobeu als patis de les Escoles. Cada Escola, té una necessitat a resoldre. Cada Escola, té alumnes diferents. Cada Escola, té un pressupost diferent.

I és per això que a Patis Naturals defensem la creació de projectes per sobre de tot i fem el tracte personalitzat per a cada una de les Escoles, Ajuntaments, AFAs, docents que us poseu en contacte amb nosaltres.

Us volem exposar 3 dels motius per fer el projecte amb nosaltres abans de fer una execució sense estudi previ

1. Personalització i diferenciació

A Patis Naturals som els únics que us oferim un projecte i també us l’executem. Som diferenciadors de la resta i us farà a vosaltres també ser diferents. Les nostres propostes surten d’un equip especialitzat amb professionals del sector arquitectònic i pedagògic.

En aquest procés estudiem les persones, l’entorn i la situació. Cada escola té unes necessitats concretes: una extensió; unes condicions físiques, climatològiques i/o estructurals; una ràtio d’alumnes per classe; un nombre total d’alumnes al centre; etc. I també les necessitats pedagògiques dels centres:  la inclusivitat, el desenvolupament motriu dels seus alumnes…

Amb aquesta anàlisi tindrem totes les claus necessàries per a desenvolupar el millor disseny i projecte per a vosaltres. I després us donarem les propostes més adients per a la situació.

Realitzem reunions amb les vostres comunitats educatives per a intercanviar opinions

2. Un pati pel futur

Sabem que una de les majors preocupacions per a vosaltres és la capacitat econòmica. Quan creem el projecte pel vostre pati, això ens permet planificar i estudiar una proposta amb el màxim de sentit possible i que es pugui executar en diferents fases.

Cadascuna de les intervencions complirà les necessitats i es complementaran entre elles per respondre a tots els alumnes de la vostra escola. Es treballa a partir d’una visió global del pati, però també es podrà treballar com a petits projectes. Volem evitar crear bolets al pati, evitar que en cinc anys aquella inversió no tingui sentit, volem que les vostres intervencions funcionin amb la vostra línia pedagògica i passi a ser una part més del vostre complex educatiu.

Fer el projecte teòric i tècnic és una inversió tant o més important que la inversió de materials i mà d’obra. Aquest document estarà defensat per l’equip de professionals que tenim darrere. El tindrem a la nostra disposició i es podrà reprendre en qualsevol moment.

3. Justificació i motiu del canvi

Sabem que en molts municipis i ciutats hi ha disponibilitat de pressupostos participatius als ajuntaments. El document elaborat per una arquitecta i l’equip de pedagogs serà la justificació perfecta per a engegar amb tots els tràmits. El personal docent, membres de l’AFA o altres personalitats de l’entorn educatiu podreu disposar d’un projecte tècnic signat que defensarà la justificació de les diferents intervencions que es faran al vostre complex educatiu.

Les bases de la transformació del pati estaran detallades després d’haver analitzat les condicions i condicionants del nostre espai exterior i contemplarà tota la normativa implicada en el sector i garanties a seguir, ja que estan fetes per un equip de tècnics professionals.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *