Llar d’infants municipal l’Estel

Localització: Avinyó, Bages, Barcelona

Client: Llar d’infants municipal l’Estel

Data de finalització: Abril 2023

Diferents elements naturals s’integren sota l’ombra d’aquesta llar municipal d’Avinyó. Ara els més petits tenen més per descobrir i aprendre en les seves estones en aquest espai.

Semi-duna activa
La creació d’una duna amb passarel·la de fusta, escales i rampa per a desenvolupar les habilitats motores. L’acompanyem de vegetació i aromàtiques per treballar els diferents sentits. La petita duna està fet amb base de sauló.

Espai sorral amb joc simbòlic

S’ha construït una cuineta per a treballar el joc simbòlic. Es troba al mateix costat que el sorral amb sorra rentada de riu i està acompanyada de diversos troncs per tal d’inspirar la interacció i oferir les funcions que els petits vulguin (seients, taules per a recolzar-se, etc.).

Les estanteries de la cuina permeten poder afegir complements i accessoris per a desenvolupar el joc, així com també elements decoratius.

Joc simbòlic i lliure
En aquest espai s’ha incorporat en forma d’estanteria diferents caixes de fusta de pi que permetran utilitzar-les amb la funció que es necessiti. En la mateixa zona s’ha col·locat una plataforma en alçada que permet diferents funcionalitats.

Zona tranquil·la

I en una zona del pati s’ha volgut donar un espai de calma i tranquil·litat amb aquest tippi. Tot i que també es convertirà en un espai de molta acció i de joc simbòlic quan els més petits ho vulguin. Aquest petit refugi queda emmarcat sota la coberta de fusta i amb vegetació que generen una imatge d’allò més idíl·lica.