Blog2022-07-14T09:56:36+02:00

Blog

No és només transformar el pati, implica molta cosa més. Descobreix tendències, novetats i activitats al blog de Patis Naturals

Nou curs amb més sorra al pati de FEDAC Súria

06.09.2022|Uncategorized @ca|

L’Escola FEDAC de Súria ha començat el curs escolar del 2022-2023 amb més sorra al seu pati. L’equip de Patis Naturals ha materialitzat la il·lusió dels membres de l’AFA i Docents. El més destacable de l’obra ha estat l’eliminació del formigó a gran part del pati, per recuperar les zones verdes.

5 activitats per a la tornada a l’escola

30.08.2022|Uncategorized @ca|

Amb la tornada a l’Escola al setembre engeguem un nou curs escolar. Venim carregats d’energia de l’estiu amb moltes ganes de veure als nostres companys i companyes. Parar atenció a classe i poder dinamitzar al grup, molts cops es converteix en quelcom impossible. Però, i si fem dinàmiques per començar el nou curs?

L’aigua també forma part del teu pati natural

01.06.2022|Components, Naturalització de patis|

L’aigua, un element bàsic però amb possibilitats infinites Després d’uns mesos de sequera, pensem que és important dedicar una estona a aquest recurs natural tant valuós per a tots i totes. L’aigua forma part del teu pati natural. L’AIGUA EN DIFERENTS ESTATS Quan pensem en l’aigua, d’entrada tots ens l’imaginem en estat líquid, però per si sola ens ofereix milers d’oportunitats i si experimentem amb el seus diferents estats barrejant-la amb altres materials naturals ens proporciona una transformació dels elements amb els quals interactuar.

Enginyeria de Patis Naturals a Municipàlia 2021

15.10.2021|Enginyeria de patis naturals|

Patis escolars + Educatius + Naturals i Segurs El 19 d’octubre a les 17:00 h l’equip d’Enginyeria de Patis Naturals de Parcs i Jardins Catalunya, S.L. presenta la ponència Patis escolars + Educatius + Naturals + Segurs al Saló Veyrat de la Fira de Lleida – Municipàlia. Els ponents exposaran breument les propostes de transformació dels patis escolars actuals a patis naturals, reflexionant sobre les propostes de patis més educatius, més naturals i segurs. La sessió es podrà seguir via Streeming https://youtu.be/2SskC3xhEo0 i es preveu gravar i posar a disposició lliure en aquest web. Us animem a venir a escoltar i estarem a la vostra plena disposició per a qualsevol aclariment, també al nostre estant de la Fira. PARCS I JARDINS CATALUNYA, SL Estand: E31 Us hi esperem!

Go to Top