Blog2020-09-30T06:38:56+02:00

Blog

Idees i solucions per transformar els patis escolars.

Enginyeria de Patis Naturals a Municipàlia 2021

15.10.2021|Enginyeria de patis naturals|

Patis escolars + Educatius + Naturals i Segurs El 19 d’octubre a les 17:00 h l’equip d’Enginyeria de Patis Naturals de Parcs i Jardins Catalunya, S.L. presenta la ponència Patis escolars + Educatius + Naturals + Segurs al Saló Veyrat de la Fira de Lleida – Municipàlia. Els ponents exposaran breument les propostes de transformació dels patis escolars actuals a patis naturals, reflexionant sobre les propostes de patis més educatius, més naturals i segurs. La sessió es podrà seguir via Streeming https://youtu.be/2SskC3xhEo0 i es preveu gravar i posar a disposició lliure en aquest web. Us animem a venir a escoltar i estarem a la vostra plena disposició per a qualsevol aclariment, també al nostre estant de la Fira. PARCS I JARDINS CATALUNYA, SL Estand: E31 Us hi esperem!

Plantem l’arbrat ara, també als patis escolars!

08.02.2021|Components, Idees|

L’època idònia de plantació dels arbres és ara, quan els caducifolis ja han perdut la fulla i la vegetació es troba en parada hivernal. Millor els arbres caducifolis, perquè ens assorteixen d’ombra i aixopluc a la primavera i estiu i deixen passar la llum a l’hivern, i alguns també ens regalen les fulles de colors a la tardor. Així, durant tot l’any, als patis de les escoles els arbres proporcionen uns espais millors perquè els infants i joves puguin gaudir més i millor del temps que passen als espais d’exterior de l’escola.

Protegim als infants del sol i la pluja als patis escolars

21.09.2020|Components, Idees|

Els alumnes i sobretot els infants s’han de protegir dels raigs de sol i de la pluja als patis de les escoles. Cal ser conscient d’aquesta necessitat i pensar en aprovisionar de tendals o envelats, fixos o arreplegables a aquests espais exteriors assolellats de l’escola per poder-los condicionar en aquests nous usos molt més intensius dels patis escolars.

Go to Top