Search
Close this search box.

Components

Amb la naturalització dels patis escolars proposem incorporar-hi elements de joc i d’aprenentatge el més naturals possible pensats per divertir-se, interactuar i aprendre.

 

Partim dels materials bàsics que estan presents a la natura (troncs i fustes, vímet, pedres, sorres, sòls, aigua,…) i que potenciïn la biodiversitat als entorns del centre escolar, afavorint la incorporació progressiva d’éssers vius (vegetals, insectes, petits invertebrats, ocells,…) i així aconseguir despertar l’interès per la flora i la fauna als infants i joves en el pati natural del vostre centre escolar.

En aquesta Secció 2 us exposem una selecció de components dels patis naturals, amb una presentació dels diversos elements de joc i d’aprenentatge que us proposem per utilitzar en el disseny i construcció del pati natural del vostre centre escolar.

Per ajudar-vos en el procés de identificació del vostre ideari d’elements per a la creació de nous espais de joc i d’aprenentatge a l’aire lliure de la vostra escola s’ha organitzat aquesta Secció 2 Components amb els apartats següents: