Patis Naturals

Construir

Teniu a mà un conjunt complet de documents de projecte i hem estat treballant el projecte de pati natural de la vostra escola. Ara és hora de convertir aquests criteris, càlculs, documents i planells en un emocionant espai tridimensional a l’aire lliure.

Aquesta secció us guiarà sobre com serà el procés constructiu del vostre pati natural i sobre què podeu preveure en termes de manteniment a llarg termini, tant si ho construïu des de la comunitat del centre o encarregueu la construcció a l’equip d’Enginyeria de Patis Naturals.

L’equip d’Enginyeria de Patis Naturals seguim al vostre costat també en aquesta Fase 3 de Construcció amb tota l’autoexigència professional que ens empeny endavant en aquests projectes il·lusionants dels patis naturals o jardins escolars. No dubteu en demanar-nos qualsevol assessorament o col·laboració tècnica. Vegeu l’apartat Què fem i qui som?

Consisteix en l’execució del Projecte Constructiu. En el cas d’un projecte petit es pot realitzar per part de la comunitat del centre. En projectes més grans, caldrà la intervenció d’una empresa especialitzada com l’Enginyeria de Patis Naturals.

Llegir

Aquesta fase posa en relleu les operacions de manteniment necessàries pel bon funcionament i la conservació dels components dels patis naturals.

Llegir