Search
Close this search box.

Nou pati a l’Escola Doctor Samaranch i Fina

L’escola Doctor Samaranch i Fina de Santa Margarida i Els Monjos ja gaudeix d’un nou pati escolar natural. S’han fet diferents actuacions en el pati d’educació primària i també al pati d’educació infantil.

Canvis al pati dels més grans

S’ha instal·lat un recorregut d’equilibri de troncs, cordes i sauló fet amb fusta de castanyer i cordes de Hucks Spain. En el pati de Primària també s’ha ampliat la zona destinada al sorrall. Instal·lant travesses de pi, posant malla de geotextil i omplint amb sorra de Santa Coloma de granolumetria de 0 a 3 mm i afegint alguns troncs verticals que s’han col·locat al costat de les altres estructures que ja hi havia.

Un dels elements que també criden l’atenció a part del circuit de troncs, és la duna feta sobre un tub de formigó, acompanyada de diferents troncs i soterrat amb sauló. També s’ha completat amb elements d’escalada per tal de col·laborar amb la psicomotricitat dels nens i nenes.

Els més petits també tenen un entorn natural

En el pati de P-4 i P-5 ara podem trobar-hi també dos tip-taps d’equilibri fets amb la fusta de castanyer i amb les travesses. Però també hi trobem una paret sensorial instal·lada en el mur de blocs de formigó on podran desenvolupar els seus sentits. Pels més petits de l’Escola, els de P-3, també s’ha instal·lat una paret dels sentits amb aromàtiques i elements amb textures.

En el desenvolupament del projecte, tant com en l’obra s’han tingut en compte les necessitats dels infants de cara a la seva educació.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *