Search
Close this search box.

Col·legi Salvador Espriu de Granollers

Localització: Granollers, Barcelona
Client: Col·legi Salvador Espriu
Data de finalització: Octubre 2023
Us presentem el pati de l’escola Salvador Espriu a Granollers. Hem executat aquesta transformació durant l’agost i setembre de 2023, partíem d’un pati on trobàvem només una proposta de joc pels infants. Hem aconseguit fer-li un gir de 360° amb la incorporació d’una cabanya de salze de branques seques, turons amb túnel que conté una plataforma de fusta amb rocòdrom, cordes d’escalada, troncs d’escalada i tobogan, un altre turó amb sorral més una estructura de troncs per pujar fins a dalt i per acabar un sorral infantil amb encintat de pedres i troncs.
Turó amb tobogan

Turó amb tobogan

Aquest emocionant joc consisteix en un tobogan que permet als nens lliscar-se des d’un petit turó, omplint d’alegria i rialles el seu esbarjo.

Turó amb túnel

Turó amb túnel

Els nens poden explorar el seu esperit aventurer en aquest joc, que inclou un emocionant túnel per arrossegar-se i descobrir un món de diversió i misteri.

 Zona amb cordes d’escalada

Zona amb cordes d’escalada

En aquesta zona, els petits escaladors poden desafiar la seva destresa física i escalada, pujant per cordes i superant reptes emocionants en un entorn segur.

Cabanya de salze de branques segues

Cabanya de salze de branques segues

Aquesta cabanya única i encantadora ofereix un refugi perfecte per als nens, on poden deixar volar la seva imaginació i gaudir de jocs creatius al seu racó especial.

Ágores infantils

Ágores infantils

La idea de crear un espai a l’aire lliure al pati d’un col·legi, on els nens puguin participar en classes o altres activitats educatives a l’aire lliure, té diversos beneficis pedagògics.

Turó amb sorral

Turó amb sorral

Aquest joc permet als nens explorar la seva creativitat construint castells i paisatges a la sorra, fomentant la imaginació i la interacció social.

Porteries fixades a terra

Porteries fixades a terra

Perfecte per als que li agrada el futbol, aquestes porteries són ideals per a partits emocionants i competències esportives, fomentant l’activitat física i el treball en equip.