Search
Close this search box.

Escola Bressol Sol Solet de Sabadell

Localització: Sabadell, Barcelona
Client: Escola Bressol Sol Solet
Data de finalització: Agost 2023
Us presentem el pati de l’escola Bressol Sol Solet de Sabadell. Hem executat aquesta transformació durant l’agost de 2023, partíem d’un pati o no trobàvem cap proposta de joc pels infants. Hem aconseguit fer-li un gir de 360° amb la incorporació d’un gran sorral envoltat per un espai per seure, complementat amb diversos elements de joc com: una petita cuina, la cabana, jocs de manipulació i exploració amb sorra.
Joc de manipulació i exploració amb sorra

Joc de manipulació i exploració amb sorra

Aquest joc està pensat perquè els infants puguin: experimentar amb la sorra, explorar els recorreguts, practicar amb els vessaments i descobrir la gravetat.

I tot allò que puguin crear i imaginar.

 La cuineta

La cuineta

Aquest element de joc és l’espai ideal perquè els nens i nenes experimentin amb el joc simbòlic i descobreixin les infinites oportunitats que els pot oferir jugar amb la imaginació i la creativitat.

Banc gegant

Banc gegant

Aquest espai social està pensat per ser un punt de trobada i acollida, que promou la comunicació entre els alumnes i mestres.

Sorral

Sorral

És un espai on els nens i nenes poden jugar en grup i això ens permet potenciar les seves habilitats socials i lingüístiques. Aprenent a treballar en equip, respectant als altres i compartint.

La cabana dels somnis

La cabana dels somnis

Aquest espai promou que els nens i nenes puguin endinsar-se en infinites aventures imaginàries.

Treballant la cooperació, el respecte i exterioritzant conductes apreses mitjançant l’observació i estimulant l’aprenentatge de noves.