Search
Close this search box.

Escola Salipota

Localització: Súria, Bages, Barcelona
Client: Escola Salipota
Data de finalització: Març 2022
L’Escola Salipota de Súria sabem que va tenir molt d’èxit per les xarxes socials. És indubtable la meravellositat de la presència de plantes i la combinació amb estructures de fusta.
Àgora

Àgora

Antigament una àgora era l’espai urbà que estava concebut com a centre social, polític i administratiu a les ciutats de l’Antiga Grècia.

A l’Escola Salipota l’àgora està pensada com un lloc d’intercanvi d’idees, interacció social i polivalent a altres activitats.

Plantes aromàtiques

Plantes aromàtiques

Com comentàvem, la presencialitat de plantes i arbustives en aquest projecte és molt remarcable.

Les aromàtiques desenvolupen els sentits dels infants; els estimulen per a mantenir el respecte cap als espais naturals.

Espais de comunicació

Espais de comunicació

També es van adequar altres zones per a facilitar la comunicació entre els nens i nenes. Aquest espai es complementa amb l’àgora.

Sorral

Sorral

La coexistència d’un sorrall delimitat amb els altres elements, dona peu a interessar-se per utilitzar la sorra com a un recurs infinit. Aquest material natural permet diversitat d’usos i de beneficis a aquest sector d’edat.

Tip-tap d’equilibri

Tip-tap d’equilibri

Desenvolupar i mantenir les habilitats psicomotrius forma de la base d’educació dels nens i nenes. Amb aquest tip-tap d’equilibri es busca el desenvolupament d’aquesta habilitat.