Search
Close this search box.

Escola Santa Maria de Cervelló

Localització: Cervelló, Baix Llobregat, Barcelona
Client: Escola Santa Maria de Cervelló
Data de finalització: Hivern 2021
En aquest projecte de transformació del pati de l’Escola Santa Maria de Cervelló hem volgut aportar més natura al pati. La fusta, la sorra i les aromàtiques han acabat sent les grans protagonistes.
Duna natural

Duna natural

Es va decidir posar una duna natural que protagonitza el pati gran. La duna crea desnivells i reptes al pati, ja que inclou preses d’escalada per a un costat i corda per a l’altre.

D’uns aproximadament 2 metres de llargada i uns 0,95 metres d’alçada. Amb aportació de sauló, rematat amb estabilitzant, túnel de formigó i planxa de fusta. També té ecotraveses de contenció i alguna planta aromàtica.

Taules de pic-nic infantils

Taules de pic-nic infantils

Instal·lació de tres taules de picnic infantils per tal de fomentar espais de jocs, interacció i comunicació. Es van instal·lar complementant-se amb una unitat ja existent.

Jardineres amb ecotravesses

Jardineres amb ecotravesses

Amb la instal·lació d’ecotravesses a mode de jardinera es van plantar plantes aromàtiques, remeieres i hortícoles.

Creació d’una cuneta verda

Creació d’una cuneta verda

Com a solució per a l’aigua estancada i l’aparició de bassals al pati. A més, s’ha construit de manera que s’integri al pati.

Tendes tippi de vimet

Tendes tippi de vimet

Instal·lació de dos unitats de tendes tippi de vimet per tal d’experimental i potenciar el joc simbòlic. Una està instal·lada al pati de P-3 i l’altre al pati de P-5.

Mikado i tip tap d’equilibri

Mikado i tip tap d’equilibri

La col·locació de fustes naturals de castanyer de forma estratègica per a fomentar l’equilibri i la psicomotricitat. Així com també la creativitat dels nens i nenes per a seguir el recorregut.

Camí dels sentits

Camí dels sentits

Petites jardineres amb diferents components per tal d’experimentar amb textures: escorça, gespa, pedres de riu, sorra sílice i sorra de Santa Coloma.